Over Tante Trijn


Even voorstellen

Mijn naam is Trijntje, vriendin van Alexander, moeder van Phileine (juni 2016) en Fedde (juli 2018) én ik ben tante van de kinderen van mijn (schoon)zussen, oftewel Tante Trijn! 

 

Ontstaan

Het idee voor een eigen webwinkel had ik al langere tijd. Alleen wist ik niet wat voor webwinkel ik wilde starten. Tot het moment waarop ik voor een kraamcadeau op zoek was naar een speenkoord. In mijn zoektocht kwam ik weinig écht leuke speenkoorden tegen, onbegrijpelijk vond ik dit.

 

Toen ik in 2016 zelf moeder werd en opnieuw op zoek was naar een speenkoord, kwam ik bijtfiguren en speenkoorden tegen gemaakt van BPA vrije siliconen. Leuke figuren en kleuren, met mijn creativiteit was ik enorm enthousiast om dit zelf te gaan maken.

 

Ik had zoveel ideeën en ben eigen ontwerpen gaan maken. Zo kan ik andere moeders en kinderen ook blij maken met deze hippe en handige speenkoorden en bijtmaterialen. Dus besloot ik mijn webwinkel op te zetten, Tante Trijn was geboren.

 

Voornemen

Als Tante Trijn hoop ik veel baby's, jonge kinderen en hun mama's op te vrolijken met leuke en handige spullen! Op die manier brengt Tante Trijn gezelligheid bij je thuis! 

 

 
Hoogtepunten Tante Trijn


Dinsdag 3 juli ben ik (opnieuw) trotse moeder geworden, ditmaal van een jongen!

 

 

Newborn shoot door Gustavo Gonzalez fotografie 


Lammetjes kijken bij de schaapskudde, een favoriete wandeling van ons.
Lammetjes kijken bij de schaapskudde, een favoriete wandeling van ons.