Schrijven... ?

Ken je dat gevoel...? Je wil van alles maar weet niet goed wat. Vindt veel dingen leuk en bent ook met leuke dingen bezig, maar toch lijk je naar iets te zoeken. Of is dat misschien gewoon hoe het gaat in het leven?

 

Ik ben Trijntje, geboren in Friesland, opgegroeid in Heerenveen en Velp en sinds een paar jaar wonende in de Achterhoek. Bijna 18 jaar verkering met Alexander en samen hebben wij twee fijne kinderen. 

 

In drie woorden ben ik * Creatief * Vindingrijk * Perfectionist *

 

Ik heb een brede oriëntatie en daarmee interesses, op creatief gebied in de zin van dingen creëren en filosofische insteek over het eindeloos nadenken over uiteenlopende onderwerpen.  

 

Het internet zie ik als een mooi instrument, je kan dingen delen en doet leuke contacten op. Je ontmoet mensen op interesses en kan inspiratie opdoen. Vanuit die gedachte zal ik af en toe wat delen, een stukje tekst van een hersenspinsel, van iets wat ik heb meegemaakt, iets creatiefs of wat dan ook. Waarom? Omdat ik het leuk vind in contact te zijn met mensen, mensen die zich herkennen in soortgelijke levensvragen, ervaringen of in creativiteit. Om mensen te inspireren, maar ook om zelf geïnspireerd te raken.   

 

De onderwerpen die in mijn gedachten spelen waarover ik denk te gaan 'schrijven' zijn onder andere:

- moederschap - relatie(s) - alledaagse dingen - balans - hobby's - ontspanning - creativiteit - vakantie - geluk - 

 

Heb jij een leuk idee, wil je iets delen of een reactie geven? Dit kan je doen onder dit bericht of aan mij persoonlijk via info@tantetrijn.nl 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0